home

Profiel

Joost Tijdink studeerde aan de theateropleiding van de HKU. Hij was docent theater bij diverse instellingen zoals de Universiteit van Amsterdam, de Nijmeegse theaterschool. Daarnaast was hij trainingsacteur in communicatie/gedragstrainingen alsmede regisseur en acteur voor toegepaste theaterproducties in bedrijven. Tijdens zijn theaterloopbaan studeerde hij theologie en deed opleidingen voor NLP, Transactionele Analyse, Systemisch werken, Waardenmanagement , Voicedialogue, Thema Gecentreerde Interactie en Verlieskunde.

Ruim 25 jaar werkt Joost Tijdink als zelfstandig gedragstrainer/coach en begeleidt hij individuen, groepen en teams naar een betere performance. Hij doet dit binnen zowel de profit als de non-profit sector; in binnen- en buitenland. Joost Tijdink biedt teams en mensen een veilig platform en daagt ze uit om zich te ontwikkelen en hun eigen autonomie te hervinden binnen de kaders van de organisatie.

De inspiratie ligt voor Joost in de mensen zelf. Mensen zien groeien in hun eigenheid blijft zijn belangrijkste drijfveer voor het werk dat hij doet. Naast “de kunsten”, in het bijzonder het theater, zijn ┬árituelen in de diverse culturen een belangrijke inspiratiebron.

Joost is: enthousiast, flexibel, communicatief, vertrouwenwekkend, creatief, bondig, tot de kern komend, humoristisch en serieus.