Coaching

Persoonlijke coaching biedt begeleiding bij de ontwikkeling van je mogelijkheden binnen je werk. In het intakegesprek komen aanleiding en vraag, aantal en frequentie van de gesprekken aan de orde. Het kan onder andere gaan om:

  • hoe geef je grenzen aan?
  • stappen in leiderschap.
  • wie ben je, welke overtuigingen heb je?

Je kan het hebben over je werkomgeving, je eigen gedrag, vaardigheden, waarden, emoties, gedachten en eigenschappen.

Jezelf ontwikkelen

Aanleidingen voor persoonlijke coaching kunnen vragen zijn op het gebied van samenwerking, conflicten, aansturing, loopbaan. Maar coaching kan ook heel goed ingezet worden om je eigen ontwikkeling te versnellen. De vraag hoeft namelijk lang niet altijd te liggen in een probleem.

Misschien zou je graag je eigen kwaliteiten ontwikkelen en inzicht krijgen in je zelf. Of je wilt je eigen functioneren bespreken, zonder dat dit bij je werkgever op tafel ligt. Dat kan. Bij Joost Tijdink kan je een veilige omgeving uiten waar je mee bezig bent en wat je zou willen.

Daarnaast kun je denken aan ondersteuning in de zakelijke kanten van de beroepspraktijk of het opzetten van een eigen onderneming of netwerken. Tijdens het coachingstraject komen verschillende vragen aan de orde, zoals: waar wil je naartoe met je carrière? Hoe kun je je doelen realiseren? Waar liggen je persoonlijke uitdagingen? Hoe maak je een werkplan en hoe kun je dat concretiseren? Hoe kun je dilemma’s of problemen in je carrière aanpakken?

Intake

Er wordt in het begin een coachingscontract gemaakt en ook afgesproken hoeveel sessies nodig zijn. De sessies duren ongeveer twee uur.

Wil je meer informatie of persoonlijk contact met Joost Tijdink? Je kan hem bellen op nummer: 06-53760904

Joost is een rustige en warme persoonlijkheid. Ik heb mij direct op mijn gemak gevoeld. Zijn inlevingsvermogen is subliem en de handelswijze direct en ‘to the point’. Ik had direct het gevoel in vertrouwen alles te kunnen zeggen. De doelen die ik gesteld heb zijn bereikt en het effect is direct zichtbaar in praktijksituaties op het werk en thuis.

Arno Rensink (Teamleider Kadaster) volgde het individuele coachingstraject bij Joost Tijdink.